Radio en directStations de radioAlbanie ▷ Radio Tirana International

Radio Tirana International Écouter en direct

Radio Tirana International
 • Albanie

 • Hits

Public radio of Tirana. Music, Information, Talk. Radio Televizioni Shqiptar (English: Albanian Radio and Television – RTSH) is the public broadcaster of Albania, founded in 1938 in Tirana. RTSH runs two analogue television stations RTSH 1 and RTSH 2 (formerly known as TVSH and TVSH 2, standing for Televizioni Shqiptar), It runs 2 DVB-T2 multiplexers, one national with the RTSH channels and the second one for local channels. There are 12 TV channels in the first multiplexer and 5 radio channels. RTSH also runs a Satellite Multiplexer with 6 channels, Radio Tirana International est une station de radio diffusée en Albanie, au format Hits


Radio Tirana International
Radio Tirana International
4.5/5 basé sur 4 votes

Stations similaires

Love Radio 90.7 FM Love Radio 90.7 FM
 • Albanie
 • Pop

Love radio was born on 14 of February 2003. The idea to build such radio profile came after e long Love Radio 90.7 FM est une station de radio diffusée en Albanie, au format Pop

Loti Vu Radio Loti Vu Radio
 • Albanie
 • Pop

Këngët ekzistuese si dhe ato të mira legjendare kanë vendin e tyre në listat e playlisteve ditore Loti Vu Radio est une station de radio diffusée en Albanie, au format Pop

LS Radio LS Radio
 • Albanie
 • Hits

LS Radio luan hitet më të mëdha të sotme dhe në të njëjtën kohë është hit i djeshëm. Është një LS Radio est une station de radio diffusée en Albanie, au format Hits

Radio Klea Radio Klea
 • Albanie
 • Musique locale

Radio Klea transmeton qe nga viti 2002 ne valet 93.9Mhz, dhe eshte radio e pare private ne qytetin Radio Klea est une station de radio diffusée en Albanie, au format Musique locale

Radio Kontakt Shqipëri Radio Kontakt Shqipëri
 • Albanie
 • Top 40

Radio Kontakt is the first commercial Albanian radio station. Radio Kontakt Shqipëri est une station de radio diffusée en Albanie, au format Top 40

Available on Google Play

FACEBOOK